Нігірі та гункани

Нігірі - це невеликі щільно стислі шматочки рису, накриті зверху рибою, загорнуті в пластину з водоростей норі.
Гункан - популярна страва японської кухні. Варіантів гункан-суші безліч, основні інгредієнти цієї страви - рис, водорості норі, лососева ікра, ікра морського їжака або летючої риби, молюски.

Перелік / Сітка
Гункан з чукою
Рис, чука, кунжут чорно-білий, соус горіховий, норі.
35 г
36.00 грн.
Гункан з тунцем
Рис, тунець, цибуля зелена, соус гострий, норі.
35 г
48.00 грн.
Гункан з копченим лососем
Рис, копчений лосось, цибуля зелена, соус гострий, норі.
35 г
48.00 грн.
Гункан з лососем
Рис, лосось, тобіко червона, майонез, норі.
35 г
44.00 грн.
Гункан з тобіко червона
Рис, тобіко червона, норі.
35 г
46.00 грн.
Гункан з ікрою лосося
Рис, ікра лососєва, норі.
35 г
50.00 грн.
Нігірі з креветкою
Рис, креветка.
30 г
50.00 грн.
Нігірі з вугрем
Рис, вугор, норі, соус Унагі, кунжут чорно-білий.
40 г
50.00 грн.
Нігірі з окунем
Рис, окунь.
35 г
38.00 грн.
Нігірі з тунцем
Рис, тунець.
35 г
50.00 грн.
Нігірі з копченим лососем
Рис, копчений лосось.
35 г
50.00 грн.
Нігірі з лососем
Рис, лосось.
35 г
46.00 грн.
Показано з 1 по 12 з 12 (всього сторінок: 1)